Diskuse

...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co se týká padlých vojáků v Afganistánu stává se z toho tady pomalu žumpa. V prosinci roku 2001 vyjádřila afgánská vláda souhlas s vysláním mezinárodních bezpečnostních sil pod názvem (International Security Assistance Force, ISAF)  Tentro krok byl 20. 12. schválen RB OSN v rezoluci č. 1386. Ve velení  ISAF se vystřídala Británie, Turecko, Německo, Nizozemí.  Po dohodně převzalo vedení NATO. Obě komory parlamnetu schvály účast našich vojáků na misy ISAF. V říjnu roku 2003 RB OSN rezolucí č. 1510 rozšířila mandát z oblasti Kábulu na celé území Afganistánu¨. Vedle ISAF rovněž na základě mandátu OSN působí v zemi i koaliční protiteoristická operace Trvalá svoboda (Operation Enduring Freedom, OEF) pod vedením USA Jejím úkolem aktivní boj s teroristy. Obě složky ISAF a OEF trvale spolupracují.  Do operace ISAF bylo zapojeno  států .41 států.

4 0
možnosti
Foto

Nejnebezpečnější  jsou  rezoluce,  které legalizují vraždy.

1 2
možnosti
AS

A97d33a67m 42S62t43a25v35a

9. 7. 2014 20:30

".....kvůli mému sezení u kompu a plácání .....": Tak to zřejmě ne. Ale rozhodně ano, abyste to mohl v klidu praktikovat, to každopádně ano!

0 1
možnosti
RF

no tak z toho měj, Adame, radost, jsou tam kvůli tobě, mě do toho netahej.

3 1
možnosti
RH

Ty troubo, až ti bude hořet barák a zemře tam hasič, tak řekneš co? Je to jeho chyba, nebyl to jeho barák? Když proti teroristům nebudou bojovat v Afghánistánu, tak proti nim budou za chvíli bojovat u nás! To ti nedošlo?

5 4
možnosti
RF

Výborné argumenty! Nemáš tam něco s dětma? Víš abych se fakt podělal.

5 5
možnosti
RK

...a propo, ten na té fotografii vystrašeně nevypadá. Vystašenější jsou ti, co jim jejich muslimští druhové řežou hlavy za živa ......

1 0
možnosti
RF

Romane, klid. Každý máme svoje libůstky. Já se holt raději dívám na ustrašené zemědělce než na uřezané hlavy, ale proti tvému gustu žádný dišputát. Užij si to. Papírový kapesníčky ti, ale nepošlu.

2 2
možnosti
KM

Zaplacený troll se tváří jako blogař a přitom by zasloužil do ....

3 2
možnosti
Foto

Politici rozehráli hru na hrdiny jen proto, aby zmátli stopu. Za smrt jsou totiž odpovědní oni, ne ten atentátník. Ten jen bránil svou zemi.

4 7
možnosti
RK

Atentátník bránil svou zemi  sebou a proto sebou vzal 7 svých občanů včetně dítěte .....smích není na místě, ale přece ;-D

3 0
možnosti
Foto

Až přijde k tobě domů machometán s Koránem pod paží a vypne ti počítač, budeš se divit, Romane.

13 2
možnosti
RF

hm, jsem nevěděl, že v PRE jsou machometáni.

5 0
možnosti
JM

Američani za přiblblíky, jako jste vy, tahali horké kaštany z ohně nesčetněkrát. Viz WW1, WW2, válka v zálivu... Jenže Evropa se svým multikulti poseroutstvím vůči islámu míří k zániku. A takoví, jako vy budou jednou strašně nadávat, proč ti hnusní Američani něco neudělali.

6 4
možnosti
ZK

Z49d43e35n22a 71K42o20č26í

9. 7. 2014 20:06

Těžko říct jak to skutečně bylo, ale čo bolo, to bolo, terazky je všetko inak. 

Dnes ale skutečně víme, že vlády USA ony islámské fanatiky skutečně finančně i vojensky podporovali. ;-(!!

5 3
možnosti
IR

I96v79a94n 51R98a54č58e37k

9. 7. 2014 19:51

Ten nepříčetný diskutér jsem byl já a za svým názorem si stojím. Za to vy jste se ukázal jako vulgární  sprosťák. Taky vám byli oba příspěky ihned smazány a prosím netykat! !

7 3
možnosti
RF

Milý Ivane, napíšu to klidně ještě jednou. Ivane, postav se proti zrcadlu a řekni si přímo do tváře: Prolévají tam ti kluci krev proto, abych mohl sedět celý den u kompu a psát blbosti?

Když si odpovíš ano tak jsi nebetyčný ....(následovalo  zastaralé označení pro člověka postiženého těžkou mentální retardací )

není v tom nic urážlivého, Ivane, já se na tebe opravdu nezlobím, ikdyž jsi mě naprášil adminům. Slunce v duši, Ivane.

2 7
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 723x
α = 1/137,039997867'

Seznam rubrik